P A Ž NJ A! + Apdejt od utorka 3. novembra (VIDEO) :):)!

APDEJT 4nov!!!PAŽNJAPrekjuče je Vanja pronašao “Henrija Krega” (don’t ask) na ulici, a juče je ova naša molba/potraga objavljena na stotinama Fejsbuk profila i na nekoliko najčitanijih srpskih portala. Vanja nije mogao da veruje kad sam mu pokazala. Van sebe je od uzbuđenja i radosti jer kapira da je svaka nova objava – nova šansa, da pronađemo Henrijevog najboljeg drugara, da ih ujedinimo i vratimo Henrija svojoj kući.

Od srca hvala svima na interesovanju i šerovanju ovog našeg obaveštenja, a posebno hvala nekim dobrim ljudima u portalu Telegraf koji je prvi objavio priču o našoj potrazi. Mnogo hvala i redakciji portala Kurir kao i redakciji Blic Online portala. Svi su oni takoreći odmah preneli naš, što kažu braća Ameri u svim krimi-serijama, “Ej-Pi-Bi”.

Ukoliko imate neku ideju kako da nađemo Henrijevu kuću, molimo vas da nam to javite. Ako možete, delite ovo obaveštenje, možda će ga baš kod vas na fb zidu videti, na primer, roditelji tog mališana, koji je sigurno veoma tužan i usamljen ovih dana. Zaista se nikad ne zna… a mi ne gubimo nadu, baš naprotiv. Od utorka nam je u par navrata vraćen deo vere i nade u – sve nas. A baš sam dugo imala osećaj da je taj nestali deo nestao – zauvek.

Znam da će ova priča imati srećan kraj, samo bih volela da se to desi odmah. Zato sada ovde dodajemo, prvi put, danas uslikane fotke Henrija Krega, kako uživa sa Vanjinim najstarijim (bukvalno, od prvog dana života) drugarom Berćetom (Beertje = Mali Meda, na holandskom). Možda neko vidi sliku, pa se seti da je video istu takvu zverku kod prijatelja koji ima klinca…

Vanja je odmah po dolasku kući nazvao novog drugara – Henri Kreg. Zašto? “Zato što je Henri lepo, mirno ime, a Kreg se rimuje sa Krokodil” 🙂  Kaže, zna da naš zeleni sustanar ima neko ime i zna da mu Henri Kreg nije BAŠ BAŠ pravo ime, nego mu je on to dao, onako, tek da ne bude bez imena dok je kod nas… A kako Vanja zna da mu Henri Kreg nije BAŠ pravo ime? “Nije, sigurno, proverio sam… Nikad ne reaguje kad ga zovem Henri…samo me belo gleda”.

Kladim se da je Henri, u stvari, Ljubiša. Ili Boža.

HENRY CRAIGbearigator crocobear with 39 shoeAPDEJT 4nov!!!

Advertisements

2 comments

  • Draga Katarina,
   hvala od srca na interesovanju.
   Isprva namerno nismo stavili sliku jer je reč o prilično impozatnom “drugaru”, pa smo želeli da zaista ode u prave ruke tj. pravom vlasniku.
   Ipak ćemo dodati sliku danas, da olakšamo potragu.
   Reč je o velikom – krokodilu! 🙂
   Još jednom mnogo hvala.
   Srdačan pozdrav
   🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s