Aston Martin Fridays Pt. 2 – Comic Book edition

Dragi Dnevniče,

Mislim da prepoznajem, da prostite, mustru.

Kao i prošlog petka oko 15:30 i danas, ovog petka 25. septembra, pojavio se niotkuda, u svoj svojoj sveže karvošovanoj, blještavo beloj lepoti.

Čekalo ga je omiljeno parking-mesto, na sred raskrnice i preko jedne “zebre”. I danas smo željno iščekivale da vidimo ko je ta misteriozna osoba – ko je vlasnik “deflector shield” dodatka na doplatu. Dugo smo, opet, čekale. Satima. Nigde nikog, osim armije radnika Parking servisa i Komunalne policije, koji su prolazili, zagledali, diviili se… I danas je bilo nekoliko praznih parking mesta par metara dalje… ali kapiram da to ne bi bila zanimljiv varijanta.

Mnogi sugrađani su, za razliku od pomenutih gradskih trudbenika, vadili telefone i slikali ovaj njima nesvakidašnji prizor. Nama je Beli već nekako počeo da nedostaje tokom nedelje i baš smo mu se obradovale danas. Gledale smo prolaznike i pogađale ko će da izvadi elektronski ključ iz prekoprsne torbice i uskoči u Belog preko zatvorenih vrata, uz ponosno dignutu ruku ispruženog srednjeg prsta i povike “Pušite ga, čobani!”.

Nismo pogodile nijednom, a baš smo se nadale da će to biti neka opasna spejs ribetina, umesto npr. zadriglog, masnog džibera, visokog funkcionera… Nema veze, brzo će petak.

aston2 parking servis comic Aston Martin Cell Phone Comic(slikano mobilnim)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s